PLAYLINE i Billund

 

Playline

Torden & Lynild er inviteret af Billund Kommune til at deltage i idéudviklingen til den nye PLAYLINE i Billund.

PLAYLINE er en social infrastruktur, der skal forbinde turistattraktionerne i øst med bymidten i vest og give turister, borgere og folk, der arbejder i byen en spændende oplevelse rundt i Billund. Det er et stisystem med mange opholdssteder, forskellige installationer og aktiviteter, hvor mennesker mødes. Byens borgere, turister der besøger byens attraktioner og medarbejdere på byens store arbejdspladser, krydser hinanden på PLAYLINE.

Læs mere om PLAYLINE på Oplevbillund hjemmeside her.

Nye scenografier i sæson 2018/19

Torden & Lynild skaber scenografi til to store teaterforestillinger på to forskellige københavnske teaterscener i sæson 2018-19

Det er stadigt hemmeligt hvor og hvad. Den store sæsonlancering er d. 25. april, hvor Scenit.dk og Teaterbilletter.dk lancerer den kommende sæson.

Seminar om fremtidens formidling

Torden & Lynild er inviteret af Dansk Arkitektur Center til at holde inspirationsoplæg og idéudviklings-workhop torsdag den 22. februar 2018 på deres seminar om ‘Fremtidens formidling’.

Dagen har særligt fokus på scenografiske og digitale formidlingsgreb.

Så går byggeriet i gang på Tekstilmuseet!

Torden & Lynild er designere og projektledere på den store transformation af Tekstilmuseet i Herning. Vi har været i gang med opgaven i ca. et år og nu går hele byggefasen i gang. Ny udstilling café, butik og børneområde åbner 1. juni 2018 i den nedlagte Herning Klædefabrik. Vi har sammen med bygherre (Museum Midtjylland) fået sammensat et super godt team til opgaven. Kiss The Frog fra Holland står for de digitale installationer/interaktionsdesign, Kurtzweil bygger hele udstillingen, Heavy er grafiske designere og Henrik Vierø & Kristoffer Birkkjær Nielsen står for lysdesign.

Herning Klaedefabrik (til hjemmeside)