Så går byggeriet i gang på Tekstilmuseet!

Torden & Lynild er designere og projektledere på den store transformation af Tekstilmuseet i Herning. Vi har været i gang med opgaven i ca. et år og nu går hele byggefasen i gang. Ny udstilling café, butik og børneområde åbner 1. juni 2018 i den nedlagte Herning Klædefabrik. Vi har sammen med bygherre (Museum Midtjylland) fået sammensat et super godt team til opgaven. Kiss The Frog fra Holland står for de digitale installationer/interaktionsdesign, Kurtzweil bygger hele udstillingen, Heavy er grafiske designere og Henrik Vierø & Kristoffer Birkkjær Nielsen står for lysdesign.

Herning Klaedefabrik (til hjemmeside)

 

 

Festen udnævnt som en af årets bedste forestillinger

Mange scenekunst-anmelderne har nu lavet lister over årets bedste forestillinger, og det lader til at Festen (Republique) er med på stort set alle lister. Det gælder for både Berlingske, Information, Kulturkupeen, Den 4. Væg og CPH Culture. Torden & Lynild stod bag forestillingens anmelderroste scenografi, og Berlingske fremhæver da også igen ‘den fremragende scenografi’, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for.

Læs Berlingskes artikel her og Informations her. Den 4. vægs artikel kan læses her, Kulturkupeens her og CPH Cultures nomineringer til Årets Forestilling her.

 

Udsnit Berlingske (årets bedste forestillinger)

Udsnit Information Årets bedste forestillinger 2017

Udsnit CHP Culture Årets forestillinger

Udsnit Kulturkupeen_aaretsforestillinger2017

Torden & Lynild med i ny bog om scenografi

 

Torden & Lynild er meget glade for at være udvalgt som en af tolv scenografer i bogen SETTING THE STAGE, som udkommer i 2018. Vi er repræsenteret med projektet Befri Gudstjenesten.

Bogen vil give offentligheden indsigt i den magi, scenografen er med til at skabe. Bogen er et stort anlagt visuelt værk, som giver læsere et unikt indblik i scenografens arbejde fra ide til færdigt produkt, hvad end der er tale om kostumedesign, lysdesign, udstillingsdesign, teaterscenografi eller produktionsdesign til film, tv eller animationsfilm.

SETTING THE STAGE udgives på forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogens fotos er taget af Tine Harden og teksten skrives af Trine Ross.

1