Fem hjerter ❤️❤️❤️❤️❤️ til Tekstilmuseet i Politiken

Tekstilmuseet i Herning, som har udstillingsdesign af Torden & Lynild, får i dagens Politiken 5 hjerter og mange flotte ord med på vejen
‘Det er et virkelig flot museum, som formår at være både egnsmuseum for Herning og omegn og samtidig kan formidle en industrihistorie, der har haft betydning for hele landet – med et væsentligt globalt perspektiv’

Torden & Lynild vinder konkurrence om visionsoplæg til Koldkrigsmuseum Langelandsfortet

Det er netop blevet afgjort, at Torden & Lynild i samarbejde med konsulentfirmaet Seismonaut og B+C Arkitekter har vundet konkurrencen om at udarbejde visionsoplæg og prospekt for fremtidens Koldkrigsmuseet Langelandsfortet.
Fortet, som er en af Langelands største turistattraktioner ligger i et utroligt naturskønt område og fortæller historien om den kolde krig. Museet beretter blandt andet om, hvilken rolle fortet fik og Europas politiske placering: Herunder Cubakrisen og spændingerne mellem Øst- og Vesttyskland. 

Pris til scenografi-bog

Bogen “Setting the Stage – Danske Scenografer” har netop modtaget en ærespris forud for Praque Quadrenial 2019. Værket blev beskriver scenografi via 12 forskellige eksempler, bl.a. Torden & Lynilds scenografi til Befri Gudstjenesten i Aarhus Domkirke. 
Juryens skrev bl.a. at de ”ønsker at anerkende Setting the Stage med en ærespris for den måde, hvorpå den præsenterer og repræsenterer scenografi, dens elementer og processer, dens forskellige genrer og former, og den måde hvorpå der reflekteres over nutidens scenografiske praksis på en inspirerende facon.”

Åbning af den permanente udstilling Hver dag er en kamp

I dag åbner Kroppedal Museums vikingeudstilling ’Hver dag er en kamp – en udstilling om mennesket i vikingetiden’, som giver et anderledes indblik i vikingetiden. Torden & Lynild har stået for udstillingsdesignet.
Udgangspunktet for udstillingen er en stor vikingegravplads tæt på Vridsløsemagle, som museets arkæologer fandt for nogle år tilbage. Gravpladsen er en af de største vikingegravpladser fra tidlig vikingetid, vi kender til herhjemme.

Foto: Ard Jongsma

Torden & Lynild

Fuglevangsvej 12C 2.sal, 1962 Frederiksberg C, Denmark

(+45) 26 200 888

info@tordenoglynild.net